Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tisztelt Látogató !

A Royal Milk Kft azzal a céllal alakult, hogy az elmúlt sok száz év hagyományait és emlékeit "átmentse" a jövõ nemzedéke számára. Társaságunk fõ küldetése és erénye az, hogy az egészséges táplálkozást a hagyományra építi, azaz a természetes anyagokat használja fel a hétköznapok és ünnepek alkalmával. Alapvetõ élelmiszereinket olyan helyrõl "szerezzük" be, ahol a több száz éves hagyományok és receptek alapján, kiegészített és hozzáadott anyagok nélkül készítik azt, legyen az tejtermék, kenyér, hús, stb. Programunk egy csodálatos alpesi ( bajor Alpok ) világra épül, a Bergbauern tradicionális, valamint a Demeter és Naturland minõsítésû bio tejtermékekre. Ezek a termékek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot, ( tartósítószer, liszt, zselatin, cukor, stb.) kizárólag az alpesi virágokat, gyógynövényt és füvet legelõ tehenek tejébõl készítik az "igazi és valódi" tejféleségeiket, joghurtot, kefirt, vajat, stb.

Mindannyian tudjuk, bár a mai Magyarországon egyre kevesebb szó esik errõl, hogy az igazi tejben levõ konjugált linolsavak ( CLA ) potenciális egészségmegõrzõ hatású. A CLA már kis koncentrációban is gátolja több malignus daganat növekedését. Összefüggés látszik a nagyobb tejfogyasztás és az emlõdaganatok csökkenõ gyakorisága között. A CLA szerepet játszhat a testtömeg és az energiaforgalom szabályozásában, az egészséges csontfejlõdésben, a legújabb kutatások szerint pedig a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésében is.

A tej ( valódi tej ! ) és tejtermékek igen gazdagok elsõsorban zsíroldékony vitaminokban, de a B-vitamin csoport tagjai is megtalálhatóak bennük, de sok ásványi anyag is van benne. A kálcium, a tejfehérjékkel együtt, bizonyítottan vérnyomáscsökkentõ hatású. A táplálékkal felvett kálcium védõhatása legkifejezettebben azokban észlelhetõ, akik naponta sok nátriumot fogyasztanak, s ún. "sóérzékenyek". A tej kálium és magnéziumtartalma is hasonlóképpen vérnyomáscsökkentõ hatású. A tejben is megtalálható cink, szelén és jód sok fontos enzim összetevõje, míg a fluor többek között a csontba és a fogzománcba beépülve játszik nélkülözhetetlen szerepet. Termékeink a Berchtesgadeni Alpokból származnak, az alpesi országok tejtermékei között a legjobb, hosszú évek óta többszörös aranyérmes, csúcsminõségû és folyamatosan ellenõrzött termékek.

Amint Ön is, tisztelt Látogató, meglátja és megtapasztalja ezeket a rendkívül finom, igazi tejterméket, meglátja, hogy ezek nélkül nem élet az élet, egy napot sem fog kibírni termékeink nélkül. Hogy miért ? Mert nem tartalmaznak hozzáadott anyagot, lisztet, térfogatnövelõt, emulgálószert, nincsenek igen magas hõmérsékleten " szétbombázva" atomjaikra. Mivel alpesi, magas hegyi vidékekrõl származnak, ahol 16 féle gyógynövény és alpesi virág található, és ezeket legelik a tehenek, háromszor több linolsav ( CLA ) található a tehenek tejében, mint a más vidéken tartott tehenekében. A minõség állandó és ezért ajánljuk szeretettel mindenkinek!

Reméljük, hogy a programunk elnyeri tetszését és hamarosan találkozunk rendelésével !

Tisztelettel

Füstös Éva
ügyvezetõ igazgató